Norra Europas Största Studentevenemang

När det äntligen dags för Quarneval igen! Sex långa år har gått och Norra Europas största studentevenemang är än en gång i farten. En hel vecka av Qul aqtiviterer som kulminar den 13e Maj med det stora Quarnevalståget som stoltserar ned för Stockholms gator.

Hela qualaset arrangeras av föreningen Quarnevalen, en helt ideell studentförening i Stockholm. Arrangörerna, kallade Quarnevalsstaben, är en grupp studenter som har tagit studieuppehåll just för detta projekt.

Som företag så finns det en rad möjligheter att vara med på det roliga!.

BRUXanvisningen

BRUXanvisningen är Quarnevalens programblad, det blandar studenthumor, informativt underhåll och reklam på ett roligt och unikt sätt. BRUXanvisningen har faktiskt hängt med på ett eller annat sätt i Quarnevalens verksamhet sedan 50-talet.

Som företag så erbjuds som vanligt möjligheten att annonsera i BRUXanvisningen. Årets upplaga planeras att tryckas i 75 000 exemplar.

Byggplatsen

Byggplatsen är där alla ekipage föds! Byggplatsen är öppen den 6-13e maj, från morgon till kvällen. Väldigt mycket mer än bara byggande finns här dock, Quarnevalsstaben lägger extra energi på att se till att byggplatsen alltid är roligt.

Som företag så är Quarnevalens byggplats den ultifomata platsen att visa upp sin roliga sida. I en virvlande miljö av målarfärg, svetsdamm, grillmackor och bygglåt så får ni en minst sagt unik miljö att visa upp det som gör precis ert företag speciellt och roligt.

Öltältet

Quarnevalens öltält är dit byggarna komer efter en hård dag för att slappna av, ha roligt, lyssna på kvällens artist och kanske sno sig en sista grillmacka innan hemgång för kvällen. Förväntat deltagande är mellan 800 - 1200 gäster varje kväll.

Som företag så kan du vara med och göra Öltältet till en magisk plats. Möjligheterna är oändliga!

Slutfesten

Som avslutning på Quarnevalen anordnas en stor slutfest för alla Quarnevalare. Sittningen med efterkör hålls på en hemlig ort. Festen består av en middag med underhållning följt av efterfest med liveunderhållning.

Bli del av ett avslappnat och rivande firande!

Quarnevalen Tackar

Storsponsorer

Sponsorer

Lillsponsorer