Tävling: Framtidens Studentbostad

Tävling: Framtidens Studentbostad
14 februari, 2017 Generalen
In Okategoriserade

Boende för studenter är ständigt en het fråga, speciellt i Stockholmsregionen. Nu har DU chansen att visa hur du tror, eller vill, att framtidens studentbostäder ska se ut! Sitter ni på idén som kommer revolutionera studentbostadsbyggandet? Lämna in en ekipageidé för chansen att vinna tävlingen “Framtidens Studentbostad”.

Sthlm6000+ är stadsutvecklingsprojektet som utlyser tävlingen som en del av Studentbostadsåret 2017. Organisationen jobbar just med att kraftsamla Stockholmsregionen kring framtidens studentboende och har som mål att det fram till och med 2017 ska byggas minst 6 000 nya studentbostäder. De vill också förbättra förmedlingen med färre och enklare köer.

Upp till 5 lag kommer väljas ut att delta i Quarnevalen på temat “Framtidens Studentbostad”. Efter Quarnevalståget den 13:e maj kommer Sthlm6000+ välja ut de 3 vinnande ekipagen som alla mottar en prissumma:
Första pris: 20 000 kr*
Andra pris: 10 000 kr*
Tredje pris: 5 000 kr*

För att delta räcker det att lämna in en idé på temat och att i fältet “Övrigt/Other” i inlämningssystemet ange att detta är ett tävlingsbidrag till tävlingen “Framtidens studentbostad”.

* Ev. vinstskatt betalas av vinnande lag

Comments (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Top