Ny Ordförande och Squvalp 2019

Ny Ordförande och Squvalp 2019
11 februari, 2019 Generalen
In Okategoriserade

Hej hopp allihopa, som ni säkert märkt så är quarnevalen.se lite brist på aktivitet just nu, detta är eftersom att Föreningen Quarnevalen arrangerar just nu Squvalp! Och all information om och gällande deltagande därefter finns tillgänglig på squvalp.se, men mycket av det mest aktuella läggs upp på Quarnevalens Facebooksida, så kika gärna in där.

Så vem är jag då? Jag heter Alexander Westman och är nuvarande ordförande för Föreningen Quarnevalen, som är en post jag har innehavit sen i höstas., jag kommer att vara projektledare för Squvalp 2019, Quarnevalen 2020 och Squvalp 2021. Jag pluggar Datateknik på KTH och har tidigare varit engagerad på Stockholms Universitet i Studentkåren DISK samt i THS Events Programgruppen under Nymble Klubbmästeri, jag satt även i Staben förra året, då som Skärmchef. Jag började plugga 2015 och kommer ursprungligen från Halmstad.

Ni kommer säkerligen se mig skriva en hel del mer under årens gång, men kanske inte så mycket just under denna våren. Tills dess, tagga SQUVALP!

 

Comments (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Top