Nu kan du söka Staben!

Nu kan du söka Staben!
11 september, 2016 Åsa

Sök Staben!

Vill du vara med och arrangera ett av Norra Europas största studentevenemang? Då har du hittat rätt! Quarnevalsstaben utgörs utav 16 personer som jobbar 100% i ett halvår. Alla i staben går en projktledarkurs som gör att tiden under Quarnevalen är studiemedelberättigad.

Som medlem i staben kommer du bland annat att etablera företagskontakter, rekrytera din egen undergrupp och representera Quarnevalen utåt mot allmänheten. Quarnevalen är ett heltidsarbete där du verkligen lär dig att hantera stora projekt.

Hur ansöker jag?

Ladda ner Ansökningsblanquetten och skicka in den till ansok@quarnevalen.se senast den 10:e oktober.

Vill du veta ännu mer?

Kontakta någon av Generalerna eller skicka ett mail till ansok@quarnevalen.se. Vi ses t.ex. gärna över en kopp kaffe för att besvara alla eventuella frågor!

Vilka poster finns?

Vi letar efter 13 personer till de 9 posterna nedan:

Byggchef (1 st)

Du ansvarar för alla flakburna ekipage och ser till att de får det byggmatrial de behöver. Du är en kreativ person som gillar att komma på fiffiga lösningar. Det är du som är platsansvarig på Byggplatsen och den som ska se till att utlämningen av verktyg och material fungerar.


Ekochef (1 st)

Som Ekochef ansvarar du för Quarnevalens ekonomi. Du är en strukturerad person som gillar att planera och ha koll på läget. Det är positivt om du har tidigare erfarenhet av bokföring, men detta är inte ett krav. Du är Generalens högra hand och ska se till att hela staben mår bra.


Festchef (2 st)

Som Festchef ansvarar du för den mytomspunna slutfesten. Här finns det stor plats för kreativitet och utlopp för galna idéer. Slutfesten är en fest som inte liknar någon annan! Festcheferna anordnar även SM i Fest, tar ut finalisterna och ser till att de kan ordna riktigt grymma fester under Quarnevalsveckan.


KOMchef (1 st)

KOMchefen ansvarar för alla extravaganzior och hjälper byggarna att genomföra sina tekniskt avancerade idéer. Det är positivt att ha tidigare erfarenhet och intresse för svets, stål och motorer. Du har även ett sinne för logistik då du ansvarar för all transport och kommunikation på byggplatsen.


PRatare (2 st)

Du ansvarar för allt PR-arbete gentemot studenter och allmänheten. Du är en driven och nytänkande person som gillar att synas och höras. Det är fördelaktigt om du har tidigare erfarenhet av webbhantering samt dokumentation i form av foto och film.


Q-polchef (1 st)

Q-polchefen ansvarar för infrastrukturen på byggplatsen samt säkerheten under hela byggveckan och Quarnevalståget. Du är en strukturerad, ansvarstagande och omsorgsfull person.


QVALitetschef (1 st)

Du ansvarar för de gående bidragen samt orkestrar. Du coachar och hjälper byggarna att få till den där extra finishen, både på sina bidrag samt med kostymer, smink och spex, så att Quarnevalståget blir så spektakulärt det bara kan bli! Det är även ditt ansvar att se till att byggplatsen är riktigt trivsam och att det finns både mat, dryck och härliga ställen att hänga på.


Redaqtör (2 st)

Du ansvarar för all grafiskt och tryckt material. Du ska producera Quarnevalens tidning och fylla den med intressent innehåll, samt förse studenter med dagens nyheter i Byggbladet som trycks under Quarnevalsveckan. Här får du verkligen använda din kreativitet och jobba i nära kontakt med företag. Det är positivt om du har erfarenhet av grafisk design samt webbhantering.


Tältchef (2 st)

Som Tältchef har du ansvar över det stora Öltältet dit byggare, studenter och allmänheten kan bege sig för att njuta av en öl i solen och ta del av kvällens underhållning. Som Tältchef ser du till att tältet erbjuder allt möjligt roligt som gästerna kan ta del av. Du sätter schemat för veckans underhållning som kan vara allt från cirkusartister och stand-up till liveband. Dessutom ansvarar Tältcheferna för den storslagna Melodifestivalen där Quarnevalens officiella låt koras.

Comments (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Top