Aktuellt

 

AKTUELLT

 

QUARNEVALEN REKTYTERAR – SÖK STABEN TILL SQUVALP 2018!

Äntligen är det dags för Squvalp igen och vi letar därför efter motiverade, duktiga studenter som vill vara med i Staben.

Att delta i Squvalp är kul, men vill du ha riktigt jäkla roligt och samtidigt skaffa dig en bra erfarenhet ska du sitta i Staben! Vi kommer dra igång arbetet redan i november, och utlovar dig ett underbart år, utmanande projekt och vänner för livet!

Squvalp är det event som anordnas de år det inte är Quarneval. Det är en minifestival på vatten och brukar hålla till i Rålambshovsparken i Stockholm. Eventet engagerar ca 1000 studenter. Deltagarna bygger tillsammans i lag fantasifulla, kreativa eller tekniskt avancerade flottar som sjösätts kl. 14:08. Delta kan man också göra genom att hjälpa till att rodda eventet, t.ex. genom att sitta i Staben! Eventet avslutas liksom Quarnevalen med en spektakulär slutfest på hemlig plats.
Staben är föreningens Quarnevalens styrelse. Som del av Staben är du ansvarig för en specifik del av föreningens verksamhet (t.ex. grafiskt material, PR eller festverksamhet) fram tills nästa Stab kliver på. Till årets Stab söker vi personer till posterna listade nedan. När du ansöker till Staben söker du i första hand till Staben och inte en specifik post – detta pratar vi istället mer om på intervjun. Exakt vilka poster som kommer finnas med i årets Stab kommer spikas i samråd med er som söker och blir utvalda. Har du idéer om en post som inte finns listad som skulle passa dig? Berätta för oss genom att maila: ansok@quarnevalen.se
Byggchef: Är bygglagens närmaste kontakt och fixar allt material som dessa behöver. Ansvariga för Byggplatsen och all planering runt den.
Festchef: Planerar och arrangerar Slutfesten!
Pratare: Är Quarnevalens ansikte utåt – både IRL, på sociala medier, i form av vår hemisda samt i kontakt med pressen.
Redaqtör: Framställer all Quarnevalens grafiska material och ser till att företag blir nöjda med sina annonser i programbladet. Producerar programbladet.
Säljchef: Som säljchef ansvarar du för alla företagssamarbeten, från första kontakt, via genomförande, till ett bra avslut när eventet är klart.
Tältchef: Ser till att det finns underhållning i Öltältet i form av artister, stand-up, magiker och annat. Men det finns väl inget tält under Squvalp tänker du kanske? Nej, hittills har det inte gjort det…
Skärmchef: Quarnevalen är delägare till den gamla Stureplansskärmen. Vill du se till att den får nytt liv under våren i nya, galna användningsområden? Då är detta posten för dig!
Engagemanget är ideellt och sker vid sidan av ordinarie studier. Ansökan är öppen för studenter från alla olika skolor och universitet i Stockholm.

Länk till ansökan: http://bit.ly/2ym1hHc

Har du frågor? Skicka ett mail till ansok@quarnevalen.se så hör vi av oss så snart vi kan.

Ansök senast söndag 8/10!

Top